na křídlech draka

na křídlech draka

 

     Na křídlech draka

     můj avatar letí

     svobodně dýchám

     volná

     nespoutaná

     radostí křičím

     konečně žiju svůj sen

     nechci se probudit

     už nikdy

 

 

Autor rybka, 25.09.2022
Přečteno 148x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, Kan, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí