DNO NA HLADINĚ

DNO NA HLADINĚ

Anotace: Nepoznáme dno spirály.

 

spouští se ti písničky o smrti

jedna za druhou

snažíš se je vypnouti-

s prokletím nejde hnout.

 

krev z ruky na ruce-

je dno na hladině?

když krev z tepny na ruce-

už vykrvácíš po hodině.

 

když spadneš

rodiče tě učili vstát,

tím pádem žádná krev

holt se musíš se životem prát!

 

buď silný a bojuj

existuje i dno na hladině

pádů budeš mít dost,

tak trénuj

jinak kontrolu v sobě ztratíš ve vteřině.

Autor Donatien A. Filie, 16.02.2016
Přečteno 507x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stále hledám dno, líbila :-)

16.02.2016 17:56:36 | boneslash

Buď vděčný za to, že jsi ho nenašel :) ...zatím
díky za tip :)

16.02.2016 18:21:24 | Donatien A. Filie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí