dekalidstvo

dekalidstvo

Anotace: nějaká ta fráze k vnímání "lidských" tvorů

jak dlouho vlastně nežijeme...
kdy se to stalo...
bod zlomu...
člověk pro člověka neznamená nic...
jen další tělesnou schránku která dýchá jeho vzduch...
další článek který zabírá už tak dost málo prostoru na světě...
nevážíme si přítomnosti druhých...
nekoukáme kolem sebe po ostatních...
když už tak jen kriticky...
nekoukáme kdo co potřebuje...
kdo koho a jak moc potřebuje...
tolerance zero...
všichni kolem umírají...
ne rychle pozvolně...
nevnímáme už ani vlastní podstatu...
jsme ztraceni sami v sobě...
zatraceni do budoucna...
přebudovaní budovatelé...
každý začíná hrát pouze vlastní hru...
zhouba tohoto tisíciletí....
zhouba lidstva i celé planety...
destrukce podstaty....
kam se poděli základní lidské hodnoty...
pilíře mezilidských vztahů...
člověk nejvyspělejší tvor planety...
činy zabíjí sám sebe...
téměř stvořitel všeho...
opomenul cit...
cit tu nejdůležitější hodnotu pro život...
kde se ji zpět naučit...
vnímat zase okolí...
přerušit linku destrukcí vlastní podstaty...
hledání v základech...
Autor 6run6e, 19.10.2016
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty to vnímáš, máš šanci. :-) Dobré zamyšlení.

20.10.2016 12:12:44 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí