Povrchnosti

Povrchnosti

Anotace: Já na tom.....

Povrchnosti.
Vyžití.
Užít.
Zažít.
Přežít.
Jít dál.
Sjet řeku, horu.
Vidět jí i rozumět.
Měl by kmet.
Jenže on to tak nemá.
To ne každý.
Vidí světlo vycházet.
Smutek přicházet.
A co je správné, pomyslíš.
Že je to moc složité.
Zavazující.
Těžké.
Objímající šero samoty.
Kamarádství.
Vztahy.
Láska.
Vědění.
Zábava.
Odvádí pozornost od vzdělání.
A přitom je jeho součástí.
Jako by řeka mohla být bez břehů.
A žena bez zábran.
Vždyť uspokojení nemusí být dáno množstvím, ale hloubkou prožitků.
Namlouvám si díky mému chatrnému tělu.
Mám jen jeden pluh a tak nemůžu jet dvě brázdy.
A na to se často zapomíná.
Tak pro připomenutí: já to taky nevím.
Nebo, že by jo?
Tomáši, no jak myslíš!
Autor umělec2, 08.07.2020
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí