Volný běh myšlenek

Volný běh myšlenek

Jak se dá z toho vybruslit?
Co si jedno dát?
A nemusíš nic znát.
Mám chuť na kokos.
Ale jdu dál ke svému cíli.
Jdu tu dlouhou míli.
Abych potkal všechny lásky své.
Miluji tě a chci tě.
Pouze tebe.
Jemnost ta jemnost.
Precizní přesnost.
Vánoční sníh.
Ještě to stihl.
Jak verše zakázaného písničkáře.
Farmář těžký život má a nikdo mu nic nedá.
Pěstuje jen bavlnu na šátek.
Na tu svatbu slavnou.
Stačí se jen nahnout.
A nahlédnout do té propasti zapomnění, lásek, tužeb a pocitů.
Autor Osamělý básník, 04.08.2021
Přečteno 205x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, paradoxy, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí