Léto 2O2O

Léto 2O2O

 

     Smích přešel v pláč
     Jak u dětí to bývá

     Malý chtěl do náruče mámy
     Nakonec spokojí se s klínem

     Dědek na lavičce zívá
     Probuzen v letním horku
     Dal by si hlt točenýho píva..
     Šenky musí být ale zavřené 

     Roušku žmoulá v dlani
     Což nelíbí se paní s miminem
     Najít podporu zkusí
     U kardio běžců     
      
     Stařec zvedá se a odchází
     V lednici má lahváč vychlazený
     Chtěl mít jen chvíli klidu
     Od hádavé ženy
 
     Na Vysočině leje, vítr stromy klátí 
     To Praze se fronta okluzní
     Na 90% vyhne
     
     
     

 

Autor Svensen, 22.04.2024
Přečteno 46x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, Marten, Fialový metal, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Námět ze života a vystižen dokonale.

26.04.2024 13:24:46 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí