Snad

Snad

Anotace: ...

V mlze životní křižovatky
vpisují do ranní jinovatky,
že lístek zežloutl, spad,
vždyť za chvíli je listopad

(a mně otázka nabízí se zda máš mě rád, snad)...
Autor Ninka, 06.10.2013
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí