<3

<3

Anotace: Deprese ta mrcha nás trápí, bodá do nás a tyhle dvě jí pomáhají.

Nadeje mne drásá na kusy,
její sestra láska má krev u pusy.
Naděje trhá mne drápy,
skrytá temnou kápí.
S tebou být,
nechat se chránit.
S tebou být.
Nechat se hájit.
Láska zakryla mi oči temnou rouškou.
Procházím asi nějakou zkouškou.
Kolik bolesti a ran snesu,
ostatky mé leží ve vřesu.
Smlsly si na mne slečny dvě,
bože, ať už je po mne.
Tolik ran, škrábanců a kousanců od nich utrpím,
prosím ať je noc a já spím.
Po tvém boku nehnutě.
Nikdy nezklamu tě...
Autor Ujosvec, 05.03.2014
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, MissMelancolic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí