Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Ale jak chceš žít, když skoro nedýcháš?

Nevěřím, že někdo cítí totéž co já,
věřím že i ty nevěříš.
Jsme příliš mladí na moudrost,
příliš šílení na lásku.
Je to velice nebezpečné.
Nikdo nechce znovu trpět,
není to vůbec snadné,
znovu se do něčeho pouštět.
Ale jak chceš žít, když skoro nedýcháš?
Jak chceš poznat zázrak, když ho neprožíváš?
Nejsem si vědom toho,
jak se naše cesty propletou.
Jsme příliš šílení touhou,
ta nás hodlá zničit.
Ale jak chceš žít, když skoro nedýcháš?
Jak chceš prožít život, když ho neprožíváš?
Autor Taya, 08.12.2014
Přečteno 565x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak začni...

16.12.2014 12:19:38 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí