28. 3. 2015

28. 3. 2015

Anotace: První dílo volným veršem za celou dobu co píši. Je to jen výkřik zoufalství do tmy prázdného pokoje...

Další jizvy mi ruce zdobí,
ale stejně to nepomáhá...
...pálí mě oči od slz.
Tak moc si přeji, aby to tak už nebylo,
abych Tě už nemiloval dál,
když jsi po letech spala v mém pokoji...
Brouzdal jsem po Tvém těle jako kdysi
srdce mi bušilo jako by chtělo z těla vyletět
a osvobodit se...
...od všeho co k Tobě cítím...
Autor Azazen, 30.03.2015
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikita44, Jort, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí