SLADKÉ SNĚNÍ

SLADKÉ SNĚNÍ

Anotace: Sweet dreams...

Přeji ti, tedy
sladké snění,
prolomit ledy
snadné vždy není,
spát ještě nejdu já
tím spánkem tvým,
ať se ti o mně zdá
i pod kamením.

Spát ještě, jak se zdá
dlouho mám čas,
odpusť - jsem taková,
jsem silnější z nás.

Konec je pohádky,
prázdná je sklínka,
jsi chlouba mé zahrádky
- hnojíš má vínka.

Lásko, jsem přející,
ti sladké snění,
nedal sis nik říci
- padl´s v zapomnění.

Drahý můj, bolesti,
žale, utrpení!
Zasloužím si štěstí,
ty sladké snění.


Autor Ricarda Haner Lowery, 27.10.2015
Přečteno 597x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jo...

04.11.2015 07:41:22 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí