Lesním

Lesním

Anotace: ...

kořeny svými
vrostl jsi do mě
hluboko jak jen může
prorůst člověk člověka


a starý les
v korunách
přikyvoval hlavou


mechem jsme propluli
s hlavou zvrácenou k nebi
kde hvězdy jsi rozsvěcel
jen abych viděla na cestu


nechápu proč řekl jsi
dost, už ti stačí
slov konejšivých
která pila jsem ze studánek
očí


vylitých do mých
ztracených v naději
že láska vyvěrá
ve tvých dlaních...
Autor chatter, 01.01.2017
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí