Bez tebe

Bez tebe

Bez tebe.
Ticho, prázdno.

Vše ve mně křičí.
Neslyšíš mě.

Díval ses na mě.
A neviděl.

Nemůžu dýchat.
V očích pálí sůl.

Je brzy.
Je příliš pozdě.

Srdce už to ví.
Rozum nechce vědět.

První noc bez tebe.
K ránu usnu.
Nikdy už se neprobudím.
Autor Slávinka, 20.02.2019
Přečteno 440x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Frr, ARNOKULT, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí