Tak šťastná

Tak šťastná

Šero... zrychlený tep... zpocená těla...
a slastné ticho, ve kterém je slyšet jen rozbouřený tlukot dvou srdcí.
Nahá ležím ti v náručí a užívám si teplo tvého těla,
teplo... kterým jsi mě před chvílí nakrmil.
Sálá, hřeje a zaplavuje mě celou.
Šatů a studu zbavena... tak zranitelná,
v bezpečí tvých paží... tak klidná,
tebou ukryta před nástrahami tohoto nešťastného světa...
ležím tu... tak šťastná.
Autor Scarlettka, 26.02.2019
Přečteno 576x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach to je líbezné

26.02.2019 11:27:08 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí