Noční touha

Noční touha

Až si mě ve tmě tvoje prsty najdou
po paměti se rozejdou do všech stran

Zezadu přitiskneš se ke mně a vyzkoušíš svůj prstoklad


Tuhle skladbu hraješ často


Každou noc, kdy se vzbudíš a nejsem těsně vedle tebe


Při svitu pouliční lampy se na mě díváš,jak spím

a mě už to neděsí 

Hraješ v c dur na pramen mých vlasů a tiše zvedáš peřinu


Napůl ještě ve spánku, cítím tvůj zrychlený dech, když se snažíš být mi ještě blíž


Tma skrývá odhalená těla, ale tvoji touhu neschová


Už skoro bdělá se stávám součástí té noční symfonie


Všechny noty a akordy do sebe zapadají v úplně božskou melodii


Prosím ještě chvíli hraj než za okny začne svítat

Autor Slávinka, 03.03.2019
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc pěkné. Moc se mi líbí.

03.11.2022 19:30:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí