Démonický

Démonický

Anotace: Jsi démonický anděl nicoty s poselstvím odcizení Chtěla bych se stát milenkou...

Sbírka: Dívka, která se vznášela nad zemí

Jsi démonický anděl nicoty s poselstvím odcizení
Chtěla bych se stát milenkou hypnotického chladu v tobě
nahá ležet na posteli schoulená jako kočka s naježenou srstí
čekám na dotek tvých studených prstů
oddat se
poddat se
roztáhnout nohy života vstříc branám smrti
sevřená neznámou touhou jako on je sevřený mezi stěnami svého pokoje
jeho ruce studí jako ruce mrtvoly a přesto se jich dotýkám
fascinovaně se dívám do temných očí tvé šílené duše
zatímco mě ničíš, zatímco tě ničím
vem mě dovnitř, vem mě dovnitř...
Autor horkosladka.symfonie, 24.06.2012
Přečteno 526x
Tipy 2
Poslední tipující: Floragrass, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hustý... prostě hustý :-)

24.06.2012 23:59:43 | Floragrass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí