Příběh

Příběh

Anotace: Po dlouhé době další dílo.

Čekám na Tvé starosti,

pláč, úzkost, smutek,

vím, že jednou zavoláš

a já tu budu čekat.



Lidsky si promluvíme,

společnou řeč najdeme.



Po chvíli přestaneš plakat,

tvá mysl se rozjasní,

tunelové vidění se rozplyne

a půjdeš zase dál.



Jsem tady pro Tebe každý den,

čekám na Tvůj příběh,

vím, že občas povídám stále to samé,

ale důležité je, že tě poslouchám.
Autor Brozik, 25.09.2013
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí