Nevím.

Nevím.

Anotace: Nevím.

Já nevím!
-splnil jsem, co jsem slíbil?!
Já nevím!
-jsem pryč, abych neublížíl?
Já nevím!
-zmizel jsem, nebo utek?
Já nevím!
-ztratil se, nebo zalek?
nevím.




Vím jen, že jsem Ti slíbil, že když mě nebudeš už chtít zmizím z Tvého života.
Proč, proč jsi mi neslíbila totéž?!

Autor berloun, 14.12.2013
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: andílek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí