Alternativní minulost

Alternativní minulost

Anotace: Co by kdyby aneb romantické sci-fi

Včera jsem potkala naší dceru
Byla krásná!
Vásky jí zářily polibkem krále Midase
Dělala zmrzliny z písku
Nabídla mi
Červenou i žlutou.

Dneska jsem tě potkala s tvým synem.
Učil si ho jezdit na kole
Pak přišla Ona
Přinesla vám zmrzlinu
Jahodovou, citrónovou

Linie alternativní minulosti přestala existovat
A s ní i já.
Autor Nalzim, 14.06.2014
Přečteno 561x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí