Čas

Čas

Anotace: ...

Od první sekundy, kdy spatříš tento svět,
začíná odpočet a nevíš kolik zbývá let.

Co je to vlastně čas?

Je to relativní pojem,
bereme ho však příliš vážně mám bohužel  ten dojem.

Co o něm víme?
Vlastně vůbec nic,
jen se podle něj řídíme
a už nás nezajímá víc.

Nejde ovládat, nemůžeme ho změnit
a to ani nevíme jestli mu můžeme věřit.
Je prostě tady a už ho ani nevnímáme,
proto žij naplno-nikdo neví kolik ho ještě máme.

Nikdo netuší co stane se až naposledy tikne,
možná nestane se nic, možná to jen trochu blikne.
Možná, že čas není a za nějakou dobu to zjistíme,
ale zatím společně s ním svou historii tvoříme.

Do budoucna nevidím, nevím co se stane,
možná bude mír, nebo použijeme atomové zbraně.
Možná ovládneme svět za pomocí citu a myšlení,
budeme cestovat v čase, ale nejspíš se nic nezmění...

Autor WIRUS, 27.08.2014
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí