Obloha

Obloha

Anotace: ...

Při pozorování mraků,
plujících vzduchem,
na malou chvíli stávám se
opět tím malým klukem.

Obloha maluje obrazy,
jako da Vinciho štětec
a já rozrážím je pohledy,
jako křídly nebeský letec!

Žirafa s dlouhým krkem a
slon si spolu hrají,
jaký obraz asi vznikne,
až se ty dva v jeden spojí?

Je to nádherný pohled
to nebe plné obláčků,
však své kouzlo má rovněž
slunce a obloha bez mráčků!

Tak do těch dětských let,
zkus znovu se vrátit.

Vždyť co může se stát?

Co tím můžeš ztratit?

Autor WIRUS, 06.09.2014
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí