Velká vlaková loupež

Velká vlaková loupež

Anotace: ...

... Je časně z rána a nad prérii svítá,
náčelník Siuxů nové ráno s nadšením přivítá.
Rozdělá oheň a políbí ženu svou,
děkuje za další noc přímo kouzelnou ....

... Stejné ráno jen místo je jiné,
opodál v krajině přímo nehostinné.
Bandité právě plánují hrozivou léčku,
chtějí přepadnouti železniční vlečku.

Ve stejný čas na nádraží vlakovém,
nakládají se peníze v trezoru kovovém.
Poslední kontrola a už povel se dává,
mašina pomalu do vysokých otáček se dostává.

Pojďme nyní se přesunout v příběhu dále,
zatím totiž nevíme jak dopadne to stále.
Vlak plný peněz projíždí tunelem,
akce začíná přesně dvanácté hodiny úderem.

Bandité schováni v Údolí sťínů,
na koleje umístí výbušnou trhavinu.
Rána jak z kánonu a vlak mimo koleje,
všechny přítomné studený pot rázem polije.

Šátky přes pusu jejich obličeje maskují,
jak krásně vše vychází si v duchu libují.
Během pár minut už pryč s lupem zamíří,
s nádhernou vidinou jak prachy hned rozhýří.

Po pár hodinách a litrech rumu,
přišlo na řadu dělení co, jak a komu.

" Prásk! Prásk! Prásk! "

Požitý alkohol teď udělal svoje,
a kroužícím supům se k hostině schyluje...

... Je vlahý podvečer a slunce zapadá,
v táboře Siuxů stále panuje výborná nálada.
Uhasí oheň a políbí ženu svou,
do víru noci se navzájem unesou ...

Autor WIRUS, 12.09.2014
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí