Příběh hraček

Příběh hraček

Anotace: ...

Víte co děje se v pokojíčku,
když zrovna nejste doma?
Hračky hrají si na honičku,
když proberou se z toho kóma.

Mezi sebou spory vedou,
dohodouti se nedovedou.
Které auto je nejrychlejší,
která panenka nejkrásnějsí.

Smutný méďa sedí stranou
slzičky roní tajně,
ostatní si s ním nehrajou
čeká na ně marně.

Co to slyší Myšák Mickey?
Klíče chrastit v zámku,
všechny hračky na svém místě
ukládají opět se ke spánku...
Autor WIRUS, 18.09.2014
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Frr, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí