Sociální síě

Sociální síě

Anotace: ...

Nikdy jsem nechápal proč tolik humbuku?
Proč lidé tráví všechen čas na Facebooku?
Tam, kde virtuální svět se skutečným se plete,
sedí tam den co den hlavně děti náctileté.
Vždycky jsem byl proto jít raději ven,
nesedět u PC kde vše je pouhý sen.

FB masivně ovlivňuje chování jiných lidí,
kteří sem píšou i to za co ostatní se stydí.
Žijeme den ode dne více na sociální sítí,
monitor celou noc nám do obličeje svítí.
Sem tam se zasmějeme nad problémy druhých,
smutníme nad zprávami o týraných a chudých.

Nad ránem měli bychom se sebrat a jíti spát,
ale místo toho jdeme ještě farmaville hrát.
Co stane se až tu prosedíš celý svůj život?
Nebudeš už člověk, jen sedící hloupý robot.

Autor WIRUS, 19.09.2014
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí