Stáhnutí do Pekel

Stáhnutí do Pekel

Anotace: Jedna šuplíkovka...

Stojí u Tvé postele a přišel si pro Tebe,
buď si jistý tím, že do Nebe Tě neveme.
Začínají objímat Tě jeho plameny pekelné,
slzy na Tvé tváři jsou více než zřetelné.
Peklo na Tě čeká tak poddej se už tomu,
pořádně se rozluč už nevrátíš se domu.

Tak už nezdržuj, čeká Vás dlouhá cesta,
dnes nejsi jediný jsi pouze první ze sta.
Pekelné plameny prozářili temnou noc,
už blíží se konec pozdě voláš o pomoc.
Za to že k lidem choval ses jako cizí,
Tvé tělo do temnoty za malou chvilku zmizí.
Prach a kouř, během minuty je konec,
hřešíš - skončíš v pekle, jednoduchý vzorec.

Autor WIRUS, 24.09.2014
Přečteno 372x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby to bylo tak jednoduché...

24.09.2014 16:54:34 | Daniela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí