To všechno odvál čas

To všechno odvál čas

Anotace: ...

Občas jen sedím a vzpomínám matně,
na časy které zmizely v nenávratně.
Děti neseděly doma a chodily ven,
bez mobilu volaly pouze pod balkonem.

Lavičky v parku všude přeplněné,
seděly tam party jen pro vyvolené.
Dnes straší tu pouze prázdná místa,
pár starších lidí a hovínek třista.

V televizi Lunetic a další ikony dívčí,
dnes hudba mladé jen degeneruje a ničí.
Co má tužka společné s kazetou si vzpomínám,
někdy nostalgicky si pustím ty pecky a usínám.

Tablety znali jsme pouze ty z lékárny,
a bílý prášek pro změnu jen z cukrárny.
Fotbal byl dobrý a Hokeji jsme vládli,
kdyby tak šlo udělat abychom nezestárli.

Čas, ale nezastavíš on letí jak střela,
proto každá sekunda tady musí býti skvělá.

Autor WIRUS, 27.09.2014
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: AndreaM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tužka a kazeta, přesně vím, co tím myslíš...:)

27.09.2014 08:50:40 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí