Ty jsi svět

Ty jsi svět

Anotace: .......

Ty jsi svět i když okolí to zatím nevidí,
zůstaň sám sebou, lidé ať si klidně závidí.
Za peníze koupíme si pouze materiální smetí,
kam zmizeli lidé co hrají si jako malé děti?

Ty jsi svět, ať už tomu věříš a nebo ne,
to co vyšleš v před, se k tobě zpátky dostane.    
 Silný je člověk, který má v sebe víru,
tak nenech ty sny zplesnivět, jako kolečko sýru.  

Ty jsi svět, sám svou cestu si určuješ,
neposlouchej lidi co tvrdí, že něco nedokážeš!
Negativní slova, často zbytečně vnímáme,
bez náznaku vzdoru, svojí chybu  přiznáme.

Ty jsi svět, stačí tomu jen začít věřit,
jen ty sám jsi osoba, které můžeš svůj osud svěřit.

Autor WIRUS, 02.10.2014
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veliká moudrost.

09.11.2021 10:38:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí