Vzduch

Vzduch

Jsi jak pouštní víla,
nahota tvá je čistý vzduch.
Lesklý vítr hýbe stromy,
i tvé sukni dodal pohyb,
i tvému srdci dodal pocit,

jen, že rozhodil ti vítr vlasy..



Sleduji tě skrze tebe,
mám rád tě, i když tolik chyb.

Sám nejsem víc, než porouchaný
stroj na slovní obraty..

Tam kde slova, činy býti mají,
dobu k svému převrátit.
Až naivně ty písně znějí,
co končit samy mají,
jak ten nahý pocit -vzduch.
Autor ThePepíček, 24.12.2014
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dodat?

snad nahá slova, píseň, vítr...

pro pouštní vílu
všechno, nebo nic
podloží vlasů
skrytá líc
a láska...

sukně vzdutá

24.12.2014 07:12:38 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí