Žena,děti a muž

Žena,děti a muž

Anotace: Na hrnčířském kruhu bledého měsíce se točí tvé srdce bezkrevné vyčerpané jako...

Na hrnčířském kruhu
bledého měsíce
se točí tvé srdce
bezkrevné
vyčerpané
jako hudba z kaolinu
ponořená za deště
do syrového vápna zrození ...

Tvé děti pláčou
tím, jak chtějí
sevřít tvé rty,
rozepnuté
jako křídla motýla
vprostřed zimní zahrady
plné zvědavých očí housenek.

Tvé děti tě tolik chtějí zpátky
jen tvůj muž
stále přemýšlí
o žebříku
o schodech
o padáku,
kolikráte ti ostříhal křídla ?
Autor Howkins, 11.03.2015
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí