řešení

řešení

Anotace: :_☺))

Řešení

Zpíval pan Suchý, že válka je vůl.
Na toho vola
Teď chystám si hůl.

Zajdu ke kováři v sousední vesnici,
Nechám si ukovat velikou palici.

Tou tomu volovi zasadím ránu
A bude po válce
V Afganistánu…
Autor LapkaK4B, 03.04.2015
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí