podzimní

podzimní

Anotace: melancholie

 

 

     Barevné stromy

     pestrý koberec listí

     šustí mi v uších

 

     kaštany v kapse

     v kalužích odráží(m) se

     sychravá rána

 

     dešťové mraky

     vítr v komíně skučí

     drak na obloze

 

 

 

 

Autor Julien, 10.10.2015
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Frr, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí