Pozor mlhožrout

Pozor mlhožrout

Anotace: v mlze tajemný tvor se skrývá

Pozor Mlhožrout !!!

Den je pod závojem mlhy,
tajemný.
Ve větru zpívá kdosi
ale nejsme to my.
Chladné cosi
snaží se nás obejmout.
Ó, strachy nedutám,
že by to byl mlhožrout?
Poslední vteřinu
modlím se ke Slunci,
k Andělům, k Démonům i k Bohu.
Věřit budu v toho
kdo mě vytáhne z
,,PRŮSERU"!!!
Autor MishaArt, 29.10.2015
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí