Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: bez anotace

Apokalypsa

Až poslední anděl padne,
až poslední udeří hrom,
až poslední slza skane
až poslední shoří strom,
tak veř, ty bezbožná bestie,
tvé útroby rozloží mor...
Autor MishaArt, 31.10.2015
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí