Spolu sami

Spolu sami

Anotace: stromy, pokoj, zima, ty, já, oni, my,... i vy.

mrazivé bílé ráno
okno dokořán otevřené
pod ním
my
do sebe uzavřeni
a k sobě chladní jako sníh na protějších střechách

vracíme se po stopách na krku
zpět
do noci kdy jsem ti ještě tála pod prsty
teď doteky studí
jako by se v ranní bělosti styděly
a při polibku na rozloučenou nám zimou tuhne dech

venku pod domem přibývají tvé stopy v loňském sněhu

zase jsme spolu byli sami
tak sami.
Autor Pitseleh, 27.11.2015
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Laurel, jitoush, innominata, FroniXY, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí