vzdálenost

vzdálenost

Anotace: vysklívání

vzdálenost

 

jitření tomu, kdo tu jen prošel

s měsícem na pupeční šňůře

brnknul o hřebeny střech

 

mám město schovaný do sněžítka

falešný střípky sypu do oblouků

nestálému světlu

 

aby se nehybnost nasytila

a v rozlitých neonech

dávno tikot kameněl

 

snad mi racčí střelka bílá

určuje střed tmy

zavřené do křídel

Autor cyberwamp, 25.04.2017
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, bogen, piťura, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zrovna nedávno jsem jedno sněžítko rozbil...a vločky neroztály...

10.05.2017 13:40:54 | enigman

Ty mě fakt bavíš číst, jen tak se neočteš :)

Prostě paráda

25.04.2017 20:59:56 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí