ani letos

ani letos

Anotace: mapy planin

ani letos nemůžu
příjít na hranici města
tolik se snažím
rozmotat tramvajím
pulsující klubko

doprostřed, kde vyjde labyrint
se kdysi patřilo zvonit na srdce
/snad proto tam teď skládají kameny/

v noci se mi zdají koťata
jak prchají v hebkých houfech
ze dveří obou katedrál
ve dnech stavím jejich tlapkám
vlídný chodníky /s křižovatkou/

se všemi pak mluvím o hebkosti
/krajiny za plotem/
oni ale dál nehybně zdobí zdejší mosty

:vysklívání dešťových hodin:
když prší, jsme na čas trosečníci refýží
dalekohledem na mince z nábřeží
můžeme vyhlížet
to co prochází řinkotem skrze nás
Autor cyberwamp, 27.04.2017
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: Malá mořská víla, Iva Husárková, Jin&Jang, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé...

29.04.2017 19:53:38 | Malá mořská víla

město nás drží, kolejnicí jako obručí

28.04.2017 10:55:33 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí