v ústech tvojí tmy

v ústech tvojí tmy

Anotace: procházky zdmi

do nebe
je to jen tramvají
loudá se plechová kočka
sněhová vločka v kolejích
stele si lampy jas
ke kráse
dřív než zhasne
..
tah
kterým příště
rozváží nás
k pelesti námluv
ještě tak prach
a oheň v cele
čí oči bude odrážet
linka nástupiště
napříč decentním podvečerem
drah
Autor cyberwamp, 29.04.2017
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: piťura, Iva Husárková, bogen, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí