Zbožně bezbožní

Zbožně bezbožní

Anotace: :)

No tak, zlato
Vem mě už domů
je tady žár a tak nějak těsno

Já chtěla, vím to
Ale už nevěřím tomu
že je tu pro mě místo

Inkvizice svázala mi nohy
dusím se kouřem z plamene
že prý nectím bohy
a srdce, to mám z kamene

A zaříkávám koně,
těm, co jsou nahoře
už stravuje mě plamen ohně
prosím, nenech mě uhořet

Je tady tak těsno
není pro mě už místo
a po krku mi jde
to zbožně bezbožný lidstvo.
Autor Gigy, 28.10.2017
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky si očas myslím, že už tu není pro mně místo...zatím ale žiji

28.10.2017 16:11:45 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí