Sebereflexe

Sebereflexe

Když vítězí má domýšlivost
jak típnout tipec, říci dost
egu co opájí se svou mocí
sytí ho chválou bezmocní

Neroste nikdo do nebe
koryto není bezedné
až na dně najdu poznání
splaskne mé ego v šedi dní

Pokoru ve své nadutosti
až najdu dá mi moudrosti
že věci co se zdají být
jsou takové jak chci je mít

Autor vlnka, 17.03.2021
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí