Náhodná setkání

Náhodná setkání

Náhodná setkání

 

Byla to jenom náhoda
otázku kladu si v duchu
snad mysl byla otevřena
volání dopřála jsem sluchu

Možná že tehdy přátelé
anebo nevím jak to bylo
však dnes tak jako poprvé
vím, že nás něco spojilo

To vyšší co je nad námi
drží nás občas nad vodou
abychom skrze setkání
našli svou dobu minulou

Autor vlnka, 07.09.2021
Přečteno 220x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Protos1182, mkinka, Vivien, Fil, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí