Horký brambor

Horký brambor

Ten brambor co mě pálí

mi něco připomíná

chci odhodit ho z dlaní

či oheň rozdmýchávat

 

V myšlenkách unikání 

podstata je skrytá

není to jenom zdání

hlas duše se ozývá

 

Chce trochu víc 

tak tlačí na pilu

hrdlo se úží

nebraň se osudu

Autor vlnka, 17.02.2022
Přečteno 165x
Tipy 4
Poslední tipující: Tvbm, šerý, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí