proklínám

proklínám

 

        Za unavené matky

        za plačící děti

        za miminka v krytech

        zoufalství na hranici

        proklínám tě skřete

        ruský prezidente

        chcípni Putine

        smaž se v pekle !

 

 

 

Autor rybka, 07.03.2022
Přečteno 141x
Tipy 2
Poslední tipující: Kan, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí