*-*Pak zase si zmizí

*-*Pak zase si zmizí

Anotace: ***~~~~~~~~***

.........................

Courá se Vesmírem

tajemná Kometa

ohon svůj stříbrný

s hvězdami zaplétá,

na Modrou planetu

trošičku mrkne si

je nekonečně daleko

nikdo nevšimne si?

Svůj ohon hvězdnatý

si trochu protřepe

ty jako Perseidy

padají k planetě.

 

Potom se vykoupe

v Mléčné dráze 

a trochu pohoupe

na Velkém voze.

Pak zase si zmizí

v nekonečnu

třeba nám Vesmír

zas někdy představí

tu hvězdnou slečnu.

 

....................

,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 03.12.2022
Přečteno 114x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, Caliéry, Iva Husárková, jenommarie, Stanislav32, šerý, zdenka, mkinka, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

At do našeho světa, Tvá letí kometa, co nebojí se rýmů*

04.12.2022 09:42:05 | Caliéry

hezké

03.12.2022 22:42:06 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí