Na svém ostrově

Na svém ostrově

Anotace: Plavu si ani nevím jak ...

Na velikém loži sama je

a to obložené všelikými věcmi

je ostrov snů, přání a naděje 

je to vor, který unáší vlny 

je to nic v houpajícím se moři 

 

Ignoruje volání kroužícího ptactva 

a šepotavého křiku pěny vod 

nedbá krás vystupujících z obzoru, 

nehledá čím se nadchnout nic není vhod 

neví pro co žít

 

jentak upíraje k nebi zrak 

a hledíc v nekonečno 

nemaje ničeho co mohla by dát 

odplouvá někam bez kormidla, 

však věří, že vše má svůj řád. 

Autor sarka, 12.07.2023
Přečteno 84x
Tipy 12
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Misha, Fialový metal, Marten, mkinka, Ondra
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Že života

13.07.2023 09:51:44 | sarka

Taková je zajímavá :)

12.07.2023 15:54:41 | Jardas

...jo taková robinsonáda...to mám rád...;-)ale sny neznají řád...

12.07.2023 15:30:05 | Marten

Sny jsou do škatulek nezařaditelné a svobodné, kde kdo jim závidí, že mohou všechno...

13.07.2023 09:54:47 | sarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí