Nový byt

Nový byt

Anotace: Čus, úplně nwm jak to tu funguje, ale něco si sem odložím :D

Koupil jsem si nový byt

od mámy konečně budu mít klid

úspěšně se mi jí podařilo zbavit

otázka jak svůj byt vybavit

 

Začnu tedy postelí 

to jste vědět museli

dám si žhavé povlečení

udělám přítelkyni překvapení 

 

Vybavím si kuchyni

uklidím si bordel v předsíni

telku do obýváku dám

to všechno zvládnu sám

 

Kočce připravím pelíšek

je to totiž můj kulíšek

koupil jsem jí záchůdek

a taky velký pivní soudek

 

Kočka se ho napila 

za chvíli se opila

rozdrásala celý byt

a já k matce musel jsem jít

 

 

Autor Kikinka_UwU, 22.07.2023
Přečteno 126x
Tipy 8
Poslední tipující: Ondra, Stanislav32, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné velmi + ten závěr je skvělý ;)
Vítám Tě mezi námi :)
Měj se kouzelně :)

23.07.2023 19:10:39 | Ondra

Děkuji moc!!!

23.07.2023 21:21:20 | Kikinka_UwU

Máš to hezké. Určitě pokračuj dále. Ahoj.

22.07.2023 22:01:32 | Václav

Děkujiiiii, vážím si toho :D

22.07.2023 22:16:17 | Kikinka_UwU

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí