DÍTĚ V PARDUBICÍCH

DÍTĚ V PARDUBICÍCH

Anotace: Odložím si sem parodii na polednici. Doufám, že se vám můj shitpost bude líbit :)

U Pardubic dítě stálo

z plna hrdla křičelo

bodejž si jen trochu málo

do kalhotek nadělalo 

 

Poledne v tom okamžení

vstup do Hradce je zamlžený

proto chudák dítě 

jde do Pardubic rozpačitě 

 

Dítě narazilo na Menta 

toho youtuberskeho člověka 

reakce byla taková 

že za chvili byla hotová

 

Ment se svíjel bolestí

dítě ho kouslo až do kosti

bodejž tě satan sám

policii na tebe zavolám 

 

Pojď si proň ty policisto

pojď vem si ho úchyla

a hle kdos běží na místo

to máš za to ty fašisto

 

Vysoký, svalnatý, tváře mladé

pod baretem osoba

tělo playboye, zadek pevný

hlas - Justin Bieber podoba 

 

Pojď sem ty dítě zlé 

neodpustím ti hříchy tvé 

div že na YouTube tě nezveřejní

a tak nedojde ke ztrapnění

 

K dítěti se dostal rychle

policista není krychle

dítě úžasem sotva dýše

druhý polda si to píše

 

A nevěříc pohlíží

běda běda dítěti 

policista chytil dítě

už neudělá bordel v bytě

 

Natáhl po něm ruku

pro Kristovu drahou muku

dítě smyslů zbaveno

bylo rychle zajištěno 

 

 

Tu slyš jedna - druhá -třetí

poledne zvon udeří

dítě strachy klepe se

druhý polda kepeta si přinese

 

V mdlobách dítě tu leží

Ment ke svému autu běží

dítě je teď mrzuté

protože je zatknuté

Autor Kikinka_UwU, 25.07.2023
Přečteno 80x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
a učitelka neschopná
děti nadále učíla,
nebo se aspoň snažila...
marně:)

25.07.2023 18:29:53 | Žluťák

Neřekla bych děti, ale dá se to tak brát. Reálně jak už jsem jednou říkala, má to sloužit pro pobavení a nemá se to brát vážně.

25.07.2023 18:39:59 | Kikinka_UwU

Proto jsem použil toho pravěkýho smailíka, abych vyjádřil to samé!:)
1+1 = logika:)

25.07.2023 18:47:34 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí