Ztracená

Ztracená

Anotace: Neumím psát emotion věci, protože jsem takový druhý Chuck Norris, ale snad se bude líbit :)

Mé myšlenky jsou jen tvé

hned na začátku dne

uslyším tvůj hlas

ovšem když vzbudím se

ty tu nejsi zas

Zmizel si

jak vlak do temného tunelu

a já se nezmohla na nic

protože mě přemohl strach 

chci být tvůj přítel

aby vztah se prohloubil víc 

bohužel nebyl čas

který by mohl seznámit nás

Autor Kikinka_UwU, 26.07.2023
Přečteno 81x
Tipy 4
Poslední tipující: Fialový metal, Žluťák, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí