Ale ty bys ji zahřál

Ale ty bys ji zahřál

Anotace: ***~~~~~~~~***

........

~~~~~~~~~~
To vám kdysi na severu
tam jedna víla žila
po ledě se procházela
a ve sněhu se myla.
Vlasy měla sněhobílé
ne však ze stáří
to ledové krystalky
v účesu ji zazáří.
Z té bílé noci ušije si
košulenku,tu noční.

Včera se to dozvěděla
prý medvědice lední
nikomu však neprozradí
to přáníčko nevšední,
totiž,ona se svým méďou
už jiné plány měla
ráda by s ním dvojčata
i tuto zimu měla.
Potom vílu sněhobílou
pozvali na křtiny
už jste o tom človíčkové
taky někdy slyšeli?

Milá víla bílá sněhobílá
jako ta zima na severu žije
tam ledový vítr ji uspává
měsíc dobrou noc ji přeje.
Ale ty bys ji zahřál
peřinu pěkně natřepal
to ona ale vůbec nechce
miluje zimu,miluje sníh
raději se s tebou
povozí na saních…


~~~~~~

----------------------------
~~~~~~

Autor Květka Š., 01.12.2023
Přečteno 86x
Tipy 13
Poslední tipující: Niška, o3_gambit, Ondra, Žluťák, mkinka, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

01.12.2023 16:06:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí