Metamorphoses

Metamorphoses

----x----x----x----x----x----x----

x----x----x----x----x----x----x----

----x----x----x----x----x----x----

x----x----x----x----x----x----x----

----x----x----x----x----x----x----

x----x----x----x----x----x----x----

----x----x----x----x----x----x----

x----x----x----x----x----x----x----

----x----x----x----~----x---•-•-•-•-

Autor Cizinec v cizí zemi, 18.04.2024
Přečteno 32x
Tipy 4
Poslední tipující: Anfádis, Iness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))
A už se to šmodrchá...
Jakože se směju, ale v hloubi duše... zamrazí

18.04.2024 09:09:38 | Iness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí