Z hlouby duše bez retuše

Z hlouby duše bez retuše

Anotace: ... a furt jen tak blbnu... za těch pár vulgarit se omlouvám, ale bez nich to není ono:-)

Z hlouby duše, bez retuše
Část III.

Válka živena zlem, jest jeho nástrojem,
hrůza zkázy byla předvojem,
a smrt, doručil železným konvojem.

Byť póvlem, odpadem a hnojem,
mezi svými vzbuzuje dojem,
že je pojem a očistným zdrojem.

Jenže, ikdyž začal nerovným soubojem,
ostrým nábojem a kulek rojem,
je zaskočen vývojem a postojem.

Tupým pohledem, frustrován západem,
stává se kokotem a psychopatem,
co hrozí samopalem a jaderným odpalem.

Jenže, nad každým dementem a hovadem,
jenž srší velkým egem a narcismem,
se brzy slehne zem, pokryta sajrajtem.

....????
Autor Warp75, 14.06.2023
Přečteno 95x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí